• +030 607 80 80
  • info@mch.nl

home

home

Hartelijk Welkom

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft!

Wij zijn een gepassioneerde groep mensen die sinds 1986 software ontwikkelt en diensten verleent die de business van onze klanten ondersteunt. Wij leveren software uit eigen ontwikkeling aangevuld met producten van partners. We zijn een flexibele nichespeler die heel dicht op de klant zit en op die manier heel goed meedoet.

Wij zijn specialisten in vier niches waaraan wij volledig zijn toegewijd:

  • Integratie van applicaties met XML P2ALinker
  • Third Party Software Maintenance

Omdat wij zeer goed thuis zijn in deze niches levert dat deskundige en praktische oplossingen tegen gunstige prijzen. Onze software en adviezen zijn begrijpelijk en geven blijk van technische kennis.

Als deel van de ICT-gemeenschap staan wij constant in contact met elke klant, om beter geïnformeerd te blijven over zijn wensen betreffende onze producten en diensten. Wij allen voelen een verplichting ten opzichte van onze klanten om hun wensen te vervullen. Daarom kunnen wij alleen maar de hoogste eisen stellen aan onze producten en diensten.

Wij ontwikkelen voor elke niche de optimale software. Onze mensen zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Zij herkennen potentie in nieuwe technologie├źn en vereenzelvigen zich voor het maken en onderhouden van onze producten met internationale standaards. Onze passie voor het vak voelt u tot in de kleinste details van onze producten.

MCH information & communication solutions is een zelfstandig Nederlands bedrijf. Onze hoofdvestiging is in Nieuwegein.